Poti comanda TELEFONIC sau prin cele 3 platforme!

Fie ca esti acasa sau la birou, iti oferim livrarea produselor autentice italiene de la Trattoria Garibaldi.

Preparatele Noastre

Cu un meniu divers, preparate specifice bucatariei italiene dar si atmosfera ce va transpune intr-o trattorie autentica din peninsula italica, dorim ca fiecare client sa fie placut surprins de restaurantul nostru din zona Parcul Carol. Mai jos puteti vedea meniul nostru complet din care sa va alegeti preparatul favorit.

Previous
Next

Giuseppe Garibaldi

Garibaldi e cel mai omagiat personaj al istoriei italiene, cu monumente, străzi şi pieţe publice care îi poartă numele în mai toate oraşele. Giuseppe Garibaldi e unul dintre artizanii reunificării Italiei în graniţele actuale, sau Risorgimento, cum a fost denumit procesul. Ideea unificării a apărut în contextul înfrângerii lui Napoleon. Monarhii reacţionari ai Europei (în special habsburgii, englezii şi Ţarul) erau favorabili unei întoarceri la starea de fapt de dinainte de imperiul napoleonian, cu regiuni împărţite pe sfere de influenţă.

Restaurantul Nostru

Va invitam in restaurantul nostru de pe Strada Olimpului 24 pentru a va delecta cu preparate selecte ce definesc perfect experienta bucatariei italiene. Va asteptam cu un meniu diversificat, intr-o locatie stilata si cocheta, ferita de zgomot. Experienta gastronomica de la Trattoria Garibaldi este una unica ce se deosebeste prin atmosfera locatiei, calitatea preparatelor si serviciile ireprosabile, va asteptam la masa!